Трима души във Варна са арестувани за притежание и разпространение на

...
Трима души във Варна са арестувани за притежание и разпространение на
Коментари Харесай

Акция във Варна: Спипаха семейство с марихуана и синтетична дрога

Трима души във Варна са задържани за притежание и разпространяване на опиати. Те са арестувани за период до 72 часа с постановления на прокурор от Окръжната прокуратура. Очаква се да им бъдат определени мерки за неотклонение.

Мъж на 31 години и жена на 26 години са привлечени като обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотични субстанции.

Мъжът е направил закононарушението при изискванията на рисков рецидив, а жената – в изпитателния период на предишно наказание за същото закононарушение, а също така и популяризирала неразрешена субстанция на трето лице.

К.М. и П.С. са арестувани при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции, провела се под управлението на Окръжна прокуратура–Варна.

Извършени са процесуални дейности – претършуване и изземване, в дома на мъжа и дамата. Там са открити и конфискувани разнообразни количества марихуана и кристално вещество, като при идването на полицейските чиновници К.М. опитал да изхвърли част от опиатите през терасата.

В хода на интервенцията е арестуван още един мъж. В дома на 34-годишния Х.К. са открити и конфискувани марихуана и количество синтетична дрога. Той е прочут на органите на реда и е осъждан за закононарушения, свързани с наркотични субстанции, в това число и за присъединяване в проведена незаконна група, основана за разпространяване на неразрешени вещества.

Работата по следствието продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура–Варна. Наблюдаващият случая прокурор ще упорства тримата да бъдат арестувани под стража, следва в съда да бъдат импортирани настояванията за това.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР